De to var stukket i hjel før hybelen ble påtent, og politiet vet verken hvem gjerningsmannen er eller hva som var motivet for drapet.

Laurent Bonomo og Gabriel Perez, begge 23 år gamle, ble knivstukket igjen og igjen i hode, hals og rygg. De ble funnet i den brannherjede hybelen i New Cross i sørøst i London søndag, fortalte polititalsmenn torsdag.

– Omfanget av skadene de ble påført er redselsfullt, og alle som arbeider med denne saken, er sjokkerte over det vi har sett. Jeg har aldri i hele min karriere som politimann sett noe lignende, sa den garvede etterforskeren Mick Duthie.

Dobbeltdrapet kan skape ny frykt for utlendingers sikkerhet i London. I mars i år ble den norske studenten Martine Vik Magnussen funnet drept i en annen del av den britiske hovedstaden, og mannen som er ettersøkt for dette drapet, er ennå ikke pågrepet.

Laurent Bonomo og Gabriel Perez hadde studert biokjemi ved anerkjente Imperial College i London og skulle reist hjem senere denne måneden. Naboer har fortalt at de søndag hørte en eksplosjon i området der hybelen ligger.