Lørdag stormet tilhengerne av Bakijev kontorene til de lokale styresmaktene i byen Jalalabad sør i landet. Demonstrantene ble værende på stedet og holdt vakt utenfor bygningen søndag.

Situasjonen var rolig, og det ble ikke observert politifolk eller soldater i området. Overgangsregjeringen som grep makten i opprøret, sier situasjonen er under kontroll.

— En bølge av lovløshet og kriminalitet har nådd Jalalabad, men som alle andre steder vil det snart bli rolig også i denne regionen, sier Edil Baisalov, stabssjef ved statsministerens kontor.

Ifølge visestatsminister Temir Sarijev ble bygningen stormet av rundt 150 mann som «ønsket å vise at de fortsatt hadde makten i regionen».

— Hvis de tror de kan provosere oss til å bruke makt, tar de grundig feil. Vi er vise og tålmodige nok til å løse disse problemene på en fredelig måte, sier han.

Også i byen Osj sør i landet demonstrerte tilhengere av Bakijev søndag mot den nye regjeringen.

Demonstrantene krever at Kurmanbek Bakijev må gjeninnsettes som president. Han ble avsatt i et voldelig opprør den 7. april og har flyktet i eksil i Kasakhstan.