Det var kelneren Alex, en av 58-åringens mest betrodde menn, som fikk ansvar for å skaffe jenter til den groteske innspillingen.

Alex ble lovet 30 dollar om han fikset oppdraget. Dansken presiserte at jentene måtte være villige til å ha både munnsex og samleie med geiten.

Jentene skulle også få betaling for innsatsen — 50 kroner.

Etter knappe to ukers etterforskning har norsk og ghanesisk politi avdekket den ene historien mer grusom enn den andre. Det er fortsatt et ubesvart spørsmål hvor mange ofre som finnes i byen Agona Swedru. Sannsynligvis vil man aldri komme til bunns i tragedien.

— Hendelsene som har funnet sted i denne byen helt forferdelige. Mange tør ikke engang fortelle hva de har opplevd, skammen og frykten er for stor, sier politiinspektør Gabriel Nartey.

Den storstilte etterforskningen har satt en støkk i danskens omgangskrets og medhjelpere. Mange frykter at de vil få problemer med politiet. Et vitne ble truet på livet etter at han hadde vært i avhør

Likevel velger flere å forklare seg om danskens pornoproduksjon. Blant dem er en av de mange eks-kjærestene, Anita Dwangme (21). Hun bodde sammen med den hvite mannen i over et år.

— Jeg ga klar beskjed om at jeg ikke ville ha alle de små jentene i huset, men han ville ikke høre, sier Anita til BT.