En kvinne i Sveits ble tatt av snøskred da hun lørdag klatret i en isete fjellside i kantonen Valais i Sveits. Mennene som forsøkte å redde henne, ble tatt av et nytt snøskred like etter. En mann ble funnet omkommet. En annen var fremdeles savnet søndag.

I Østerrike omkom to mennesker og én ble alvorlig skadd i flere skred lørdag og søndag. En av de omkomne sto på snøbrett i Tyrol. Den andre sto på langrenn i delstaten Steiermark.

Også i Frankrike har snøskred krevd menneskeliv. En langrennsløper ble søndag drept i Vallons de la Jasse. Han havnet under 1 meter snø. En annen skiløper gravde han opp, men livet sto ikke til å redde.

Det er meldt om svært stor snøskredfare i ulike regioner både i Sveits og Østerrike. I vestlige Østerrike er to vintersportssteder avskåret fra omverdenen på grunn av store snømasser. Veiene til Lech og Zuers fra Tyrol har vært uframkommelige siden lørdag.

Grenseovergangen mellom Tyrol og Bayern er også stengt ved Koessen på grunn av flere små skred.

I februar 1999 ble cirka 20.000 turister innestengt i Lech og Zuers, samt i Ischgl og Galtür. Senere samme måned ble 38 mennesker drept i Østerrikes største snøskred-katastrofe på 40 år.