• Jeg håper vi fortsatt kan være venner, sier Felipe om forholdet til Eva Sannum (26). Spanias kronprins Felipe bekreftet i dag at forholdet er over. Se bildeserien av Eva og Felipe!

Ifølge den spanske dagsavisen El Mundo har den spanske tronarvingen avsluttet sitt forhold til 26 år gamle Eva Sannum fra Stovner.

Begge enige

Kronprins Felipe skal ha kunngjort at han og Eva Sannum har bestemt seg for å sette sluttstrek for forholdet. Dette opplyste kronprinsen til spanske hoffreportere i dag

Kronprinsen annonserte at de hadde fattet beslutningen "på fritt grunnlag, i felles forståelse" og at de står sammen om avgjørelsen.

— Av personlige grunner har vi bestemt oss for å gå hver vår vei videre i livet, sa Felipe til de fremmøtte journalistene ved det kongelige palasset i Zarzuela.

Respekterer Sannum

Han understreket samtidig at han setter stor pris på Eva Sannum, at han respekterer henne, og håper at de to kan ivareta det gode vennskapet.

De fremmøte journalistene ønsket å vite hvorfor kronprinsen valgte å gå ut med disse opplysningene akkurat nå. Felipe forklarte at det var naturlig å gå ut med dette nå, i forbindelse med det årlige presseskrivet det spanske hoffet sender ut hver jul.

Han ønsket også å imøtekomme de mange ryktene om brudd, som har florert den siste tiden. Samtidig gjorde han det klart at allmenneheten ikke var blitt informert om forholdet til Eva Sannum tidligere, ettersom forholdet aldri hadde vært formalisert.

Dermed ser det ut til at Spanias neste dronningemne neppe kommer fra Stovner...

SLUTT: Det er slutt mellom Eva og Felipe. Det bekreftet den spanske kronprisen fredag.
Foto: Scanpix