Torsdag kveld norsk tid sitter Teresa Gardner (57) og Barbara Shields (51) i et busskur i Charlotte og spiser lunsj i hver sin Obama-hatt.

I dag skulle de to bussjåførene krone flere års frivillig arbeid for Barack Obama med å høre ham tale på Bank of America Stadium her i North Carolina.— Vi har kommet fra Raleigh, cirka to og en halv times kjøring herfra. Nå vet vi ikke helt hva vi skal gjøre, sier Teresa.

Stormvarsel ødela

På grunn av et dårlig værvarsel og fare for tordenvær, valgte Obamas kampanje i går å flytte presidentens tale fra den store fotballstadiumen som kan ta 70 000 mennesker, til Time Warner Arena, hvor resten av landsmøtet har gått av stabelen.

Dermed ble tusenvis

av frivillige som har fått billetter til talen stengt ute.— Vi har ikke fått noen informasjon og vet ingenting. Vi håper vi kan finne et sted å se talen på storskjerm, sier de to.

Full støtte

Til tross for skuffelsen legger det imidlertid ingen demper på engasjementet for presidenten.

— Mange har sagt at man skal spørre seg om vi har det bedre nå enn for fire år siden Vel, jeg kan si uten tvil at jeg har det bedre, sier Teresa.

— Da jeg ble skadet på jobben, nektet de å a ansvarog jeg var uten lønn i et helt år. Jeg holdt på å miste huset og alt jeg eide. Men takket være Obama har vi fått bedre beskyttelse, både når det gjelder helse og tvangssalgav bolig, sier Teresa.