• FOTO: SCANPIX

Sju døde da minibuss falt i dyrehage i New York

Sju mennesker mistet livet da en minibuss søndag kjørte utfor en motorvei i New York og landet i dyrehagen i Bronx.

Alle de fire voksne og tre barna som satt i minibussen, døde momentant da den kjørte utfor den opphøyde motorveien og styrtet 17 meter ned i bakken.

Verken mennesker eller dyr befant seg i det relativt øde hjørnet av dyrehagen da ulykken skjedde.

Siste fra Utenriks

o Tsunami-varsel etter kraftig jordskjelv

Et kraftig jordskjelv med styrke 7,8 ble lørdag målt utenfor Papua Ny-Guinea, ifølge USAs geologiske overvåkingssenter (USGS).

Politiet trodde ikke
på Kristina (24) og
kastet henne ut

Bergensstudent Kristina Nygaard ble nektet inngang til Vest-Saharas hovedstad og plassert i en bil. - Jeg tror sjåføren er sivilpoliti, sier hun.

o - Donetsk vil ikke bli russisk

Et flertall av innbyggerne i den prorussiske regionen Donetsk øst i Ukraina sier i en meningsmåling nei til at regionen blir en del av Russland.

o Dramatisk fergekrasj i Stockholm

En passasjerferge på vei mot Finland kjørte lørdag inn i en fritidsbåt i Stockholms skjærgård. Minst tre personer falt i vannet, men alle ble reddet opp.

o Putin sier han står på god fot med Stoltenberg

Russlands president Vladimir Putin sier han har et «svært godt forhold» til Jens Stoltenberg, som til høsten tar fatt på jobben som NATOs generalsekretær.

Trøbbel i paradis

Varslere har slått sprekker i taushetsmuren rundt skatteparadisene. Nå truer de med høyere fengselsstraffer for å hindre flere lekkasjer.

Kart