Mihajlovic gikk rett til inngangsdøra til luksusvillaen, mens politiet åpenbart gjorde seg klare til å gjøre et nytt forsøk på å arrestere Milosevic.

Tidligere lørdag kveld ryddet jugoslavisk politi området rundt luksusboligen der Milosevic sitter i husarrest.

Hele området i den eksklusive Dedinje-forstaden var totalt avsperret av sikkerhetsstyrker og opprørspoliti. Politiet skjøv tilbake hundrevis av tilhengere av Milosevic som hadde samlet seg fredag kveld da myndighetene først forsøkte å arrestere ham.

Innenfor sperringene i Uzicka-gata samlet rundt 100 elitepolitifolk seg, åpenbart rede til å gjøre et nytt forsøk på å arrestere Milosevic. Ingen kjøretøyer ble sluppet inn, og det var fullt av politifolk i skogen rundt huset.

I en rundkjøring ved enden av gata støtte 100 unge tilhengere av president Vojislav Kostunica sammen med 150 eldre tilhengere av Milosevic. En mur av politifolk skilte de to gruppene, som ropte skjellsord og kastet steiner mot hverandre.

Kostunica sa tidligere etter et krisemøte i regjeringen at ingen, heller ikke Milosevic, står over loven, og at ingen er urørlig om staten skal overleve.

(NTB)