Elleve personer ble skadd, ifølge luftfartsmyndighetene. Ulykken skjedde da et Boeing 757 som kom fra Baltimore, skulle lande i kraftig snøvær torsdag kveld.

Understellet foran på flyet brakk, noe som førte til at flyet skled til enden av den knapt 2 kilometer lange rullebanen, gjennom et gjerde og rett inn i et svært trafikkert veikryss.

Den ene bilen ble knust mot fronten av flyet, mens den andre ble klemt under en vinge. I den første bilen satt en familie på fem, to voksne og tre barn. Et av barna mistet livet, mens faren og en baby ble alvorlig skadd. Også moren og sønnen på fire år ble skadd, men tilstanden til disse er ikke like alvorlig, opplyser sykehuset.

Tilstanden til de fire som befant seg i den andre bilen er alvorlig, men stabil, opplyser en talskvinne for sykehuset. I tillegg ble tre flypassasjerer lettere skadd.

KOLLIDERTE: Et fly fra Southwest Airlines skled av rullebanen på Midway-flyplassen i Chicago og kolliderte med to biler. En seks år gammel gutt omkom og elleve andre ble skadd i ulykken, som skjedde i kraftig snøvær.
REUTERS