De seks savnede befant seg i bydelen Queens i New York da flyet styrtet i et boligområde. 12 boliger ble truffet da flyet styrtet, fire av dem ble helt ødelagt, sa Giuliani.

Borgermesteren sa tidligere på dagen at det ikke var noen overlevende av de 255 som var om bord på flyet som styrtet. 161 av de omkomne er funnet, sa Giuliani sent mandag kveld norsk tid, ifølge NTB.

Neppe terror

Myndighetene i USA har foreløpig ingen grunn til å tro at flystyrten er noe annet enn en ulykke.

På en briefing i Det hvite hus avkreftet pressetalsmann Ari Fleischer i ettermiddag at det har kommet inn konkrete trusler mot amerikanske fly det siste døgnet.

— Vi håper og tror at dette er en ulykke. Foreløpig har vi ikke grunn til å tro noe annet. Men hele byen er satt i høyeste beredskap, sier New Yorks borgermester Giuliani til CNN.

Heller ikke FBI har mistanke om at styrten er en ny terroraksjon.

— Vi tror foreløpig ikke dette dreier seg om terrorisme, fordi vi ikke har noe informasjon som tyder på det, sier FBI-talsmann Tracy Ballinger til Reuters.

Mulig eksplosjon

FBI har likevel mistanke om at det kan ha vært en eksplosjon om bord i flyet før det styrtet. Etterretningsorganisasjonen jobber nå for å skaffe seg opplysninger om hva som kan være årsak til eksplosjonen, i første omgang ved å snakke med øyenvitner.

Amerikanske luftfartsmyndigheter framholder at flystyrten foreløpig behandles som en ulykke.

— Foreløpig holder vi alle muligheter åpne. Vi har svært begrenset informasjon, forteller en talsmann.

- Hardt prøvet område

Hvor mange som har mistet livet i flystyrten, er foreløpig ikke kjent. Flyet fra American Airlines styrtet i et boligområde i Queens.

— Dette er et hardt prøvet område. Jeg har vært i en titall begravelser i dette nabolaget etter terrorangrepene 11. september, forteller borgermester Giuliani.

— Vi blir satt på prøve igjen. Men vi skal klare denne testen, akkurat som vi klarte den forrige. Det viktige nå er at byen bevarer roen, legger han til.

44 brannbiler og 200 brannmenn er sendt til ulykkesstedet. Minst tolv bygninger skal være berørt.

— Ingen i verden er i bedre stand til å gjøre denne jobben enn våre brann- og politimenn, sier Giuliani.