Seks personer er funnet drept i en leilighet i byen St. Helier på øya Jersey i England, skriver The Guardian.

En 30 år gammel mann blir holdt i politiets vartekt på sykehuset på Jersey, der han har gjennomgått en operasjon.

Jersey-politiet forteller at de ble tilkalt til en leilighet i St. Helier liker over klokken 16 norsk tid, etter melding om at flere personer skulle ha blitt knivstukket.

Etterforsknigsleder Stewart Gull sier at politiet nå ønsker å komme i kontakt med alle som har informasjon vedrørende saken.

— Vi er helt i startfasen av denne komplekse etterforskningen, og forsøker å finne ut akkurat hva som har skjedd. Vi er også oppmerksomme på hvilken innvirkning en sånn tragisk hendelse har på lokalsamfunnet, og vi har politibetjenter i området for å støtte etterforskningen og lokalbefolkningen, sier Gull.

Flere vitner skal allerede ha tatt kontakt med politiet, og blir nå avhørt.

Politiet jobber med å få identifisert de drepte, men ifølge BBC skal minst to av de drepte skal være barn. I tillegg skal to menn og to kvinner være blant de drepte.

Politiet har sperret av et stort område rundt åstedet, noe som forhindrer enkelte fra å vende tilbake til sine eiendommer. Øyas rådhus, samt et internat, har blitt åpnet for at de som ikke kan vende tilbake til sine hjem skal ha et sted å være.