Tre av de omkomne er politimenn, ifølge den franske redningstjenesten. TV-kanalen LCI meldte at over ti personer var skadd.

Det lokale brannvesenet opplyser at flere tonn med betong og metall raste ned over en gangvei til ombordstigning i fly. Nyhetsbyrået AFP meldte at denne gangveien raste videre ned på flere flyplasskjøretøy som sto parkert nedenfor.

Flere passasjerer som oppholdt seg i ventehallen ble innesperret av bygningsmaterialet som raste ned og ble spredt over et 30 meter langt område i hallen, ifølge nyhetsbyrået Reuters. Det er uklart hva som var årsaken til at taket raste ned.

Det er ikke kommet meldinger om at nordmenn skal være rammet.

— Vi har ikke fått noen rapporter om at det er nordmenn blant de omkomne eller skadde. Men dette vil vi undersøke nærmere utover dagen, sier informasjonsrådgiver Eirik Bergesen i Utenriksdepartementet til NTB søndag formiddag.

Ulykken skjedde klokken 7 søndag morgen i terminalen 2E, som blir brukt av Air France og flere internasjonale flyselskaper. Terminalen ble åpnet i juni i fjor og skal ha kapasitet til å ta seg av ni millioner reisende årlig.

Terminalen ble evakuert etter ulykken og rundt 200 brannmenn, samt politi og soldater ble sendt til stedet.

Flere flyginger har blitt omdirigert til den andre internasjonale flyplassen i Paris, Orly. Det er opprettet et nødnummer for folk som ønsker informasjon om venner og slektninger som befant seg på flyplassen.