Dekker ble kjendis over natten da hun gikk til retten for å få tillatelse til å gjennomføre jordomseilingen. Fredag ble hun meldt savnet fra sitt hjem i Nederland. Jentens båt var fortsatt fortøyd på sin vanlige plass.

Nå er hun funnet på andre siden av Atlanteren.

Dekker meldes å være på Saint Martin, en liten øy i det Karibiske hav. Den ene halvdelen av øyen regnes som en del av De Nederlandske Antiller, og på nederlandsk heter den Sint Marteen. Den andre halvdelen regnes som fransk og heter Saint-Martin.

Domstolen i Utrecht nektet jenten å legge ut på sin planlagte båtreise, og siden den gang har barnevernet holdt henne under oppsyn. Hun fikk fortsatt lov til å bo sammen med faren, selv om han hadde oppmuntret henne til å legge ut på reisen. Moren skal ha vært mer skeptisk.

Dekker ble født på en båt utenfor New Zealand, mens foreldrene var på en syv år lang jordomseiling. Hun hadde sin egen båt allerede som seksåring, og begynte med soloseiling i en alder av 10.

Den yngste soloseilasen jorden rundt er gjort av en 17 år gammel britisk gutt. Mike Perham brukte 9 måneder på turen, melder BBC.