Mannens sønn kontaktet fredag formiddag Utenriksdepartementet og fortalte at han hadde vært i kontakt med sin far i Haiti.

— Vi har hatt løpende kontakt med familien, og fikk nettopp den gledelige beskjeden at mannen er i god behold, sier kommunikasjonsrådgiver Cecilie Willoch i UD til NTB.

Lettet

Den 66 år gamle mannen ble meldt savnet av familien onsdag kveld. Han har tidligere jobbet i Haiti, men var der på ferie da jordskjelvet rammet.

— Nå er vi bare veldig glade, forteller en lettet sønn til VG Nett.

Mannen ble savnet av familien da de ikke fikk kontakt med ham etter jordskjelvet. Familien i Norge forsøkte alle telefonnumre og muligheter de har i Haiti for å finne ut av farens skjebne.

— Vi fant til slutt et telefonnummer som virket, og fikk snakket med ham. Han er i god behold, forteller sønnen.

Hjem

66-åringen skal ha vært i hovedstaden Port-au-Prince da jordskjelvet rammet Haiti. Sønnen sier til VG Nett at det er naturlig at faren nå prøver å komme seg vekk fra den jordskjelvrammede byen og hjem til Norge.

Utenriksdepartementet har i løpet av de siste dagene vært i direkte eller indirekte kontakt med de nordmenn som de har fått informasjon om er, var eller kunne vært i området. Det dreier seg om i underkant av ti personer. Alle er i god behold.