Paret, en 26 år gammel bildelsselger og hans 23 år gamle kone har forklart at Satan selv befalte drapet. Ifølge paret, som ikke har uttrykt anger, ble de beordret å ofre et menneske fordi "Satan ønsket en hoffnarr".

Det var i juli i fjor politiet fant det ille tilredte liket av en 33-årig mann ved siden av en eiketrekiste i leiligheten til paret.

Rommet drapet ble utført i var dekorert med tallrike satanistiske og nynazistiske symboler, SS-runer, kunstige dødninghoder og CD-er med høyreekstrem musikk.

Begge de dømte har alvorlige personlighetsforstyrrelser, sa de sakkyndige psykiaterne under rettssaken.

Kvinnen, den 23 år gamle Manuela Ruda, blir omtalt i mediene som "Djevelens brud". Hun stilte opp i retten i kullsvart hår med blodrød stripe, og med grønne negler. Hun fortalte retten at hun ble vampyr på et såkalt "bite party" i London.

Manuela og mannen Daniel Ruda hadde ifølge dommen planlagt drap lenge. De møttes gjennom en kontaktannonse i begynnelsen av 2000, og sa i retten at Satan hadde sendt dem beskjeden "6667". De tolket dette til å bety at de skulle gifte seg på den sjette dagen i den sjette måneden og drepe en mann den 6. juli, med 66 hogg med en machete, kniv og en hammer. Hvilket de også gjorde. Den drepte ble funnet med et satan-merke skåret inn i huden på brystet og med en skalpell stikkende ut av magen.

(NTB)