Sarah Palin stilte som lovet opp på Saturday Night Live denne helgen, og smilte bredt mens de nok en gang harselerte henne. Palin har flere ganger uttalt at hun synes Tina Feys parodier av henne er veldig bra, og hun har også ymtet frampå om at hun kunne tenke seg å være med i programmet. Som sagt så gjort.

Show

Showet startet med en fiktiv pressekonferanse der Tina Fey nok en gang entret talerstolen foran pressekorpset som guvernør Palin.

— Jeg er glad for å stå her foran den elitistiske liberale pressen, og foran den vanlige liberale pressen, slo «Sarah Palin» fast.

Spøkte

Tina Fey har gjort seg til en enda større stjerne enn det hun allerede var på bakgrunn av Palin-parodiene. Hun fikk også nylig en Emmy for sin rolle i komiserien «30 Rock». Lørdag fikk hun imidlertid spøkene tilbake i ansiktet av Palin selv. Palin ble vist bak scenen mens den fiktive pressekonferansen pågikk. Der sto hun og diskuterte med SNL-produsent Lorne Michaels. Palin fleipet med at pressekonferansen ikke var realistisk, og kom med følgende kommentar:

— Hvorfor kunne vi ikke bruke den sketsjen om «30 Rock» som jeg skrev?

— Ærlig talt. Det er ikke nok mennesker som kjenner til det showet, sa Michaels tørt.

Baldwin

Superstjerner som Mark Wahlberg dukket også opp, men mest latter vakte det da Alec Baldwin kom i samtale med Palin, som han trodde var Fey. Etter å ha kommet med en rekke nedsettende bemerkninger om henne ble han fortalt at det faktisk var den ekte Palin som sto ved siden av ham.

— Å. Nettopp. Da må du unnskylde meg. Jeg føler jeg må si dette: Du er mye hottere i virkeligheten, sa Baldwin.

Dette fikk Palin til å svare kontant:

— Takk skal du ha. Og jeg må bare si at din bror Stephen er min favoritt av Baldwin-brødrene.

Her er et par av klippene fra Saturday Night Live. Flere klipp finnes på programmets nettside.