Den 39 år gamle kvinnen og hennes 65-årige far ble stukket ned og drept i en jernvarehandel i Hørsholm i nærheten av Helsingör nord på Sjælland.

Nordsjællands Politi opplyser at kvinnen var ute på handletur sammen sine foreldre og sine barn på fem og elleve år da drapet skjedde.

Kvinnen hadde nylig gått fra barnas far og samtidig fått foreldreretten for dem. Politiet tror dette var motivet for drapet.

Barna vitner til drapet Følget befant seg inne i butikken da den 46 år gamle barnefaren plutselig dukket opp. Mannen stjal en kniv fra butikken og stakk deretter ned moren og hennes 66 år gamle far.

Begge de to døde av stikkskadene.

Personalet i butikken fikk etter drapene stengt butikken og tilkalt politi. Mannen overga seg umiddelbart da politiet kom til stedet.

De to barna og bestemoren slapp uskadd fra angrepet, men skal ha vært vitner til drapet og fikk lørdag profesjonell hjelp.

Paret har også en 14 år gammel gutt sammen, men han var ikke med i butikken.

Også flere kunder og ansatte i butikken ble tatt hånd om etter å ha vært vitne til den blodige familietragedien.

Problemer tidligere Politiet innrømmer at de hadde kjennskap til at det var problemer i familien, men avviser at det på noe tidspunkt var tegn på at det kunne ende i tragedie.

– Vi har tidligere hjulpet kvinnen med å få utlevert noen eiendeler da hun flyttet på krisesenter. Det var likevel ingen som kunne forutse at dette ville ende slik, sier Flemming Poulsen, etterforskningsleder ved Nordsjællands Politi.

46-åringen skal etter planen avhøres i Helsingør søndag formiddag.

Mogens Flindt / SCANPIX