Femåringen falt i den dype og svært smale brønnen i landsbyen Kurukshetra i den nordindiske staten Haryana fredag kveld. Lokale myndigheter måtte etter hvert be hæren om hjelp for å få gutten ut.

Soldatene pumpet inn oksygen for å hindre at femåringen ble kvalt og firte også ned et kamera for å kunne følge med på hvordan det gikk med ham. Bilder av gutten mens han spiser sjokolade og kjeks i bunnen av brønnen ble sendt på alle TV-kanalene i India, og den dramatiske redningsaksjonen har holdt hele India klistret til fjernsynsskjermene.

Om lag 10.000 mennesker hadde søndag møtt fram for å få med seg redningsaksjonen, og menneskemengden jublet høyt da gutten til slutt ble hentet opp. Soldatene måtte grave en tunnel fra en annen brønn for å klare å redde Prince.

– Det virker som det går fint med ham, men vi må først sjekke om han har lidd noen overlast. Ungen har vist stort mot og overlevelsesinstinkt med tanke på at han har vært der inne i over to døgn, uttalte en lege til pressen etter at Prince ble innlagt søndag.

STRINGER/INDIA