Et postkort ble adressert til "Fører Adolf Hitler, Riksdagen, Tyske parlament, Berlin, Tyskland" og puttet i en postkasse et sted i Storbritannia. Kortet er datert 23. januar og åpner med "kjære fører Hitler" og er undertegnet med "Herr T".

Avsenderen fortsetter med rosende omtale av "Der Führer":

— Jeg elsker deg og ditt SS-personell. Takk for at du besøkte meg i går kveld, vær så snill - kom igjen. Ta godt vare på deg selv og ha det hyggelig. Mitt liv og mine penger tilhører deg. Din hengivne Herr T.

Det tyske postverk har påført postkortet at adressen var ufullstendig og ber om at den ukjente avsenderen blir informert om det. Deretter følger den korrekte adresse: Deutsche Bundestag, 11011 Berlin.

Det tyske postverk - Deutsche Post - sier i en kommentar at det faktum at postkortet kom fram til riktig adresse viser hvor effektivt tyske postmyndigheter arbeider.

Men det er heller tvilsomt om Hitler selv vil få glede av de fagre ord fra "Herr T", som ble sendt fra britisk jord i januardagene 1945. Hitler begikk selvmord i førerbunkeren i april 1945 sammen med sin Eva Braun.

HAR FÅTT POST: Adolf Hitler har fått et postkort som ble sendt i januar 1945. Det er tvilsomt om han får glede av hyllesten.