De sju ble arrestert forrige uke, og fikk sent tirsdag forlenget varetekt etter å ha blitt avhørt av dommere som arbeider med terrorspørsmål, opplyste domstolen onsdag.

Da politiet kom, skal flere av de arresterte ha vært i gang med å ødelegge dokumenter, datadisketter og mobiltelefonbrikker. En åttende person, en 23 år gammel dataekspert, flyktet da politiet kom, men ble tirsdag arrestert av politiet i London.

En 36 år gammel fransk algerier er utpekt som gruppens leder. Ifølge franske medier ventet gruppen bare på signal fra ham for å iverksette planene.

Mannen ble arrestert på flyplassen i Dubai i sommer. Han var på vei til Europa, utstyrt med falskt pass etter å ha fått religiøs opplæring på en skole i Pakistan og militær opplæring i en leir i Afghanistan. Den siste leiren ble ledet av en av Osama bin Ladens nærmeste medarbeidere.

36-åringen skal ifølge avisen Liberation ha sagt til politiet i De forente arabiske emirater at han forberedte "et selvmordsangrep med et fartøy" mot en amerikansk bygning i Frankrike.

Politiet fant under en husundersøkelse et dataprogram om helikopterflygning, oppgir en anonym politikilde til Liberation.