BT-journalist Irina Lee forteller at evakueringen av togstasjonen startet rundt klokken 10.15. Litt etter klokken 11 ble alarmen avblåst, og passasjerene slapp inn igjen etter en dramatisk opplevelse.

— Folk løp ut av stasjonsområdet. Politiet kom og sa vi måtte fjerne oss fra den øvre delen av stasjonen, der togene går fra. En politimann kunne ikke fortelle oss hva som skjedde, han sa bare at de hadde fått beskjed om at alle måtte evakueres, rapporterte Lee.

— Det ble veldig kaotisk en stund. Utenfor satt det folk og gråt på fortauet, fortalte hun videre.

Klokken 10.45 var en område på rundt en kilometers omkrets rundt stasjonen evakuert.

— Politiet fortalte oss da at det var funnet en mistenkelig pakke inne på stasjonen. Heldigvis viste det seg ikke å være en bombe, med dette viser hvor høy beredskap det er her, sier Lee.

Sky News melder at også stasjonene Charing Cross og Euston ble evakuert etter sikkerhetsalarmer i dag tidlig.

Irina Lee og fotograf Håvard Bjelland var på stasjonen for å lage en reportasje fra morgenrushet. Alt var rolig og nesten normalt - helt til alarmen gikk på nytt, et døgn etter at bombene smalt.

Trafikkpolitiet har vært godt synlig på samtlige stasjoner i dag, og alle passasjerer oppfordres over høyttaleren til å være på vakt etter gjenstander som står forlatt og ubevoktet.

EVAKUERT: Passasjerer blir evakuert fra Liverpool Street Station etter at en mistenkelig pakke ble funnet.
REUTERS
RUSH: Dette bildet ble tatt på Liverpool Street Station i morgenrushet. Nå er stasjonen åpnet igjen etter å ha vært evakuert.
REUTERS