Den fransk-canadiske komikeren Marc Antoine Audette, medlem av duoen Maskerte hevnere, har flere tulletelefoner til kjendiser og statsoverhoder på samvittigheten

Sarah Palin sto lørdag for tur og Audette ble møtt med entusiasme da han utga seg for å være den franske presidenten Nicolas Sarkozy.

– Det er godt å høre fra deg, tusen takk for at du ringer. Vi har kjempestor respekt for deg. Både jeg og John McCain synes du er topp, svarte en svært imøtekommende Palin.

Snakket om Bruni

Den republikanske visepresidentkandidaten reagerte verken på den parodierte franske aksenten på presidentens engelsk eller enkelte absurde uttalelser, som for eksempel da «Sarkozy» sa at han følger den amerikanske valgkampen sammen med Johnny Hallyday, en kjent fransk rockestjerne.

Da den falske presidenten fortalte Palin at kona hans, Carla Bruni, er «god i senga» svarte Palin med å gi Sarkozy komplimenter for hans «vakre familie».

Hun lovte også å bevare det gode forholdet til Sarkozy, skulle hun og McCain innta Det hvite hus, og foreslår å gå på jakt med franskmannen.

Da svaret hun får er: «Jeg elsker rett og slett å drepe dyr. Å ta liv er så gøy», må guvernøren fra Alaska le.

Vil bli president

Palin fortalte også den falske presidenten at hun mener sjansene for å vinne tirsdagens presidentvalg er gode og at hun selv kan tenke seg å bli president.

– Jeg kan se for meg deg som president en dag, sier «Sarkozy».

– Kanskje om åtte år, svarer Palin.

Audette fortalte etter spøken at det var vanskelig å overbevise Palins rådgivere og livvakter om at han virkelig var Nicolas Sarkozy.

Tidligere har Maskerte hevnere lurt blant annet Jacques Chirac, Mick Jagger, Britney Spears og den ekte Nicolas Sarkozy.

Fra McCain-leiren heter det at «Palin synes det er litt morsomt å tre inn i rekken av personer, blant andre en rekke statsoverhoder, som har blitt lurt av disse spøkefuglene».

Hvem vil du ha som amerikansk president? Si din mening!

LURT AV KOMIKER: Da den falske presidenten fortalte Palin at kona hans, Carla Bruni, er «god i senga» svarte Palin med å gi Sarkozy komplimenter for hans «vakre familie».
Marita Aarekol