Dette melder israelske medier.

En israelsk mann ble drept og to andre lettere såret da en palestinsk mann stakk dem ned med kniv natt til tirsdag.

Gjerningsmannen ankom restauranten Tarabin i Jaffa, nabobyen sør for Tel Aviv langs kysten, der han begynte å slåss med dørvakten da han ble nektet adgang til stedet og stakk dørvakten i nakken, skriver den israelske avisen Ha'aretz.

Restaurantens eier hadde deretter kastet en stol på ham og gjerningsmannen hadde rømt med vakten og eieren etter. Han stakk så ned to andre tilfeldig forbipasserende, derav den 24 år gamle mannen som senere døde av skadene. En annen sikkerhetsvakt kom til og skjøt gjerningsmannen i beinet.

Ifølge israelsk radio har mannen fortalt at han ankom restauranten i bil, og politiet leter nå etter mannen som kjørte ham.

Hendelsen kan true den forsiktig påbegynte fredsprosessen i Midtøsten. Al-Aqsa-martyrenes brigader kunngjorde i slutten av juni en pause på tre måneder i angrepene på Israel.

— En av krigerne i en av al-Aqsa-brigadene forsøkte i morges å ta seg inn i en restaurant i Jaffa, og det førte til et sammenstøt med dørvakten og drapet på en bosetter, heter det i en kunngjøring fra al-Aqsa-martyrenes brigader. Flere al-Aqsa-ledere tilbakeviser ifølge den israelske avisen Ha'aretz at gruppen hadde noe med drapet å gjøre. En talsmann for israelsk politi vil overfor Ha'aretz ikke si noe om det fins en forbindelse mellom mannen og gruppen. NTB