Omtrent samtidig ble en 58 år gammel mann funnet drept på andre siden av byen, og politiet ser drapene i sammenheng. De har etterlyst en 23 år gammel mann, Adam Matthew Moss, som skal ha kjent ofrene på begge steder. Det er uklart om det var noen forbindelse mellom ofrene. Moss er en kjenning av politiet. Foreløpig heter det at de bare vil ha ham inn til avhør.

Nok et massedrap

USA rystes av nok et massedrap bare timer etter at politiet i California torsdag pågrep den ukrainske innvandreren Nicolaj Soltys, som er mistenkt for å ha drept seks av sine familiemedlemmer, deriblant sin egen tre år gamle sønn og to andre barn. Det gjør inntrykk at det også denne gang er mange barn blant ofrene. Politiinspektør Joseph Frisbie i Sioux City, sa på en pressekonferanse fredag at dette er de verste drapene han noen gang har sett. ýI de 34 årene jeg har vært polititjenestemann, og jeg har sett mange drap, så har jeg aldri sett noe så ille som dette, sa den erfarne politimannen. Han ville av etterforskningshensyn ikke si noe om drapsvåpen eller hvordan de sju ble drept.

ýDette er de mest avskyelige, brutale drapene jeg noen gang har sett, sa han, og la til at det var store skader på ofrene.

Død noen dager

Moren og hennes fem barn ble funnet drept av en barnevakt torsdag kveld. Ifølge politiet har de trolig vært døde noen dager. Det samme har den 58 år gamle mannen som ble funnet drept i inngangspartiet til hjemmet sitt.

Frisbie sa han tror Moss fortsatt er i området, men fordi han nok forsøker å komme seg lenger unna, advarte politiet bilister om faren ved å treffe på Moss. Han anses som bevæpnet og farlig.