Levningene ble funnet på to ulike steder i landsbyen Villers-au-Tertre, ikke langt fra byen Douai. Det ene funnet ble gjort i en hage, det andre ble gjort på en annen eiendom rundt én kilometer unna.

Beinrester

Ifølge franske myndigheter varslet de nye eierne av et hus i landsbyen politiet da de fant beinrester etter barn i hagen. Funnet ledet politiet til et annet hus i landsbyen, rundt en kilometer unna. Den franske avisen 20minutes skriver at paret som ble pågrepet, bodde i dette huset.

Eiendommen til paret ble gjennomsøkt med hunder, og flere levninger av nyfødte barn ble avdekket.

Levningene var pakket inn i plastposer, ifølge Sky News.

Pågripelsen av paret, som er i 40-årene, skjedde tirsdag.

— Foreldrene til barna

Sky News og flere franske medier melder at paret er foreldrene til barna. Ifølge naboer hadde paret bodd i landsbyen siden i hvert fall 1997. Naboer sier også at barnet har to voksne døtre, og at de er besteforeldre.

En kilde ved påtalemyndigheten i Douai opplyser at prosessen med å ta ut siktelse mot paret vil starte torsdag. Etter planen skal politiet holde en pressekonferanse om saken samme dag.

For tre år siden ble likene av seks barn funnet i kjelleren i et hus i Frankrike. Moren innrømmet senere at hun hadde tatt barna av dage.

Villers-au-Tertre ligger nord i Frankrike, like ved grensen til Belgia. Landsbyen har 700 innbyggere.