Jeg arbeider i en organisasjon ved Victoria Station. Vi er fullstendig isolert her, ingen får slippe ut av London, alle broer er stengte, motorveiene inn til London er stengt. Undergrunnen og alle bussene er ute av drift. Jeg bor i Kingston utenfor London og aner ikke hvordan jeg skal komme meg hjem igjen idag, skriver Reidun Gjerde i en mail fra London.

Joachim Kaland skriver:

— Jeg jobber i City, like ved Liverpool Street Station og Aldgate... Tuben var stengt når jeg skulle på jobb, og jeg måtte hive meg på en buss. Det hadde jeg ikke gjort om jeg hadde visst hva som egentlig hendte. Alle busser i sentrale London har blitt kanseller, ambulanser og politibiler overalt og masse folk rundt om. Flere kontorer har sendt folk hjem, men det er det lite poeng i ettersom alle er avhengig av buss eller tube for å komme seg hjem...

Elisabeth H. Kolstad skriver:

Jeg er student i London og hørte om eksplosjonen via bt.no faktisk. Vet ikke så mye annet enn at det er vanskelig å komme gjennom på tlf fra Norge til Storbrittannia og at det er problemer med noen mobilnett her. Jeg bor i et studenthus med folk med mange nasjonaliteter, og vi prøver å oppspore venner og oppdaterer familie og venner om at vi har det bra. Interessant nok forventet min franske housemate at noe kom til å skje etter at London ble tildelt OL, så hun ble hjemme idag. Underground er nede og busser i sone 1 er ute av drift. Det hersker litt tvil i huset om vi kan bevege oss som normalt senere idag.

Guri Rognskog mailer:

Vi er 15 personer fra Bergen som bor på Royal Eagle Hotel.

Vi oppholder oss like i nærheten av Edgeware Road hvor den ene eksplosjonen fant sted. I dag tidlig ca. kl.9 norsk tid, hørte vi et helikopter sirkle over hotellet vi bor på. I ettertid kom flere ambulanser og politibiler. Her står trafikken stille og vi har blitt anbefalt å bli hvor vi er.

Ryktene sier at strømmen her gått og tv-nettet er nede. Dette er ikke tilfellet.

Are Thunes Salomonsen fra Arna skriver:

Jeg bor i Hackney, i nord-øst London, ca 15 min gange nord for Liverpool street. Jeg fikk først høre om eksplosjonene vie en tekstmelding fra en venninne som spurte om jeg var OK. Jeg får ikke sendt meldinger ut, men jeg kommer igjennom på telefonen og internet uten større vanskeligheter. Det er et sykehus rett nede i gaten her, og det høres ut som om de har økt helikoptertraffikk nå. Hvis det media rapporterer om bombemålene stemmer, så vil tallet på omkomne nærme seg hundre, er jeg redd.

Anders K. Rinna skriver:

Jeg er student i London ved LSE og bor i Studenthjemmet International Hall bare 300 meter fra Russell Square tube stasjon. Snakket tidligere med en venn som var ute og gikk i morges, og han fortalte om mellom 30 og 40 skadede personer som lå og satt på bakken utenfor stasjonen.

For øyeblikket er det veldig vanskelig å få mer informasjon siden vi ikke får forlate huset etter ordre fra politiet, og mobiltelefonene er ustabile etter problemer med nettet. Vi kan høre ambulanser og sirener hele tiden, men får ikke sett noe sien vi ikke får slippe ut av huset.

Er du i London? Her kan du sende mail til oss. Eller ring +47 02211

<b>I LONDON:</b> Ansatte ble sendt hjem fra mange arbeidsplasser etter terrorangrepet, skriver Joachim Kaland fra Bergen.