Den 38 år gamle kvinnen lå i går kveld med livstruende skader på Rigshospitalet i København, skriver VG.

Det var i byen Næstved på Sjælland i Danmark at bergenskvinnen og familien hadde stoppet ved et kjøpesenter for å spise lunsj. Mens de satt på kafeteriaen så de en mann som var i ferd med å bryte seg inn i bobilen deres.

Da de løp ut for å stoppe den vordende biltyven, hoppet han ut av den norske bobilen og løp mot en Mazda som stod parkert litt unna. Moren og familiens 16 år gamle datter stilte seg foran bilen til tyven.

Men det stoppet ikke mannen. Han traff 16-åringen, som slapp unna det med skrekken. Moren ble derimot trukket under bilen, og slept med 10-15 meter før biltyven hoppet ut av bilen og forsvant i panikk inn i et skogholt.

Vitner klarte til slutt å velte bilen bort fra kvinnen, som hadde fått livstruende hode— og bruddskader.

Politiet har fremdeles ikke funnet biltyven. En omfattende etterforskning er satt i gang for å få tak i en 28-årig mann som nå er siktet for drapsforsøk.

— Vitneopplysninger sammenholdt med tekniske undersøkelser gjør at vi mener vi har identifisert gjerningsmannen. Han bør bli pågrepet innen kort tid, sier visekriminalinspektør Kurt Holm ved politiet i Næstved til VG.