Om lag 50 politifolk rykket inn i sentrum av OL-byen og gikk til aksjon mot en opphisset menneskemengde som hadde knust flere butikkvinduer, ramponert en politibil og knust vinduer i tinghuset. Ifølge øyenvitner ble det kastet flasker og steiner mot politiet, som svarte med å skyte med gummikuler.

Flere enn 30 mennesker ble arrestert, men ingen skal ha blitt alvorlig skadet.

Bråket startet da politi ville håndheve lukketiden i et øltelt i sentrum av den vanligvis så fredelige mormonerbyen. De strenge skjenkelovene i byen håndheves ikke under OL, men politiet ville lørdag sørge for at ølteltet stengte ved midnatt.

— Det startet ti på tolv da de ikke slapp flere inn i teltet. Det var masse folk der, og folk begynte å stjele øl fra hverandre og kaste flasker. En politimann ble truffet i ansiktet av en flaske, forteller et øyenvitne til nyhetsbyrået Reuters.

— Politiet begynte å skyte med gummikuler, og da ble folk helt ville. De ropte «USA» mens de kastet flasker mot butikkvinduer.

Området ble sperret av med politibiler, og helikoptere svevet over gatene. Hotellet der IOK holder til ble avsperret av tungt bevæpnede vakter.

— 2000 sinte mennesker er på vei hit, sa en politimann på hotellet.