Innen i ettermiddag amerikansk tid må påtalemyndigheten legge frem den formelle siktelsen mot de tre Castro-brødrene, skriver Aftenposten.

Når de tre Ariel, Pedro og Onil Castro siktes, får de også oppnevnt forsvarere. I tillegg får offentligheten vite litt mer om hendelsesforløpet i denne kidnappingssaken.

Nå er det flere detaljer lekker ut om hvordan de tre unge kvinnene Mina Knight, Amanda Berry og Gina DeJesus hadde det i «skrekkens hus» i Cleveland. De har vært bundet eller lenket og kneblet. Dersom de har forsøkt å komme seg ut av noen av de låste rommene, har de blitt utsatt for fysisk vold.

Fjerde kvinne forsvant også

Ubekreftede meldinger går ut på at det skal ha vært en fjerde kvinne som forsvant for flere år siden.

Familie til den 52 år gamle bussjåføren Ariel Castro, som bodde i huset, skal ha fortalt at det var deler av huset hvor rom var låst med store hengelåser og hvor de ikke fikk komme inn.

Bildene som tegnes av 52-åringen Ariel Castro er en fyr som mer og mer isolerte seg i huset sitt som viste seg å skjule tre kidnappede unge kvinner som har vært savnet i rundt 10 år.

Politiet driver med omfattende tekniske undersøkelser som skal skaffe frem bevis for bruk i en rettssak, skriver Aftenposten.

Politiet sier at etterforskningen kommer til å ta lang tid.

Det politiet blant annet leter etter, ifølge CNN, er om de kan finne spor etter fostre eller andre tekniske bevis i saken som dokumenterer overgrepene.

Gravide og aborter

CNN meldte i natt norsk tid at politikilder har fortalt kanalen at de tre jentene skal ha vært gravide flere ganger, men abortert.

Ifølge CNN, skal jentene ha blitt slått til de aborterte, mens andre meldinger har gått ut på at de spontanaborterte på grunn av feilernæring.

En talskvinne for politiet i Ohio ville i går ikke kommentere CNNs opplysninger.

De tre kvinnene oppholdt seg på hemmelig sted i går hvor de var sammen med familien eller snakket med familiemedlemmer i telefonen. De får nå profesjonell hjelp.

KJETTINGER: Politiet skal ha funnet kjettinger, tau og teip i rommene der kvinnene ble holdt fanget.
SCANPIX
ETTERFORSKER: Politiet fortsatte tirsdag å gjennomsøke huset der de tre kvinnene ble funnet.
SCANPIX

Fern Gentry som er bestemoren til Amanda Berry lot TV-kanalen WJHL være til stede da hun fikk barnebarnet på telefonen. I den korte følelsesladede samtalen sa den gamle damen at hun hadde tenkt på henne hele tiden.

Amanda på sin side fortalte at hun hadde det etter forholdene bra og at det også gjaldt den lille datteren hennes.

Hvem er faren?

Politiet har ikke gitt nærmere opplysninger om hvem det er som er faren til den seks år gamle jenta som er Amanda Berrys datter.

Politiet har fått 48 timer på seg for å komme opp med en foreløpig siktelse fra det tidspunktet de tre brødrene Castro ble pågrepet. Den fristen går ut onsdag ettermiddag amerikansk tid. Da vil politiet lette litt på sløret.

Pedro, Onil og Ariel Castro kommer til å bli avhørt onsdag. Men den siktelsen som kommer nå vil være foreløpig og danne grunnlag for fengsling av de tre brødrene.

En talskvinne for politiet i Cleveland sa i natt at de tre unge kvinnene ble avhørt på nytt tirsdag, men hun ga ingen nærmere detaljer om hva de har forklart. Visepolitisjef i Cleveland Ed Tomba understreket på en pressekonferanse tirsdag at de går forsiktig frem når det gjelder avhør av de tre unge kvinnene som nå skal finne tilbake til et normalt liv.