Bilder som ifølge merkingen i hjørnene er tatt rundt en time etter angrepet natt til mandag, viser tre døde menn som ligger i blodpøler på gulvet i huset.

Ingen av de tre døde ligner Osama bin Laden, og Reuters skriver ikke hvem de er. Det er heller ingen våpen på noen av bildene.

Andre bilder er tatt noen timer senere og viser utsiden av huset hvor det ligger rester av et helikopter på bakken. USA mistet et helikopter i operasjonen på grunn av tekniske problemer og ødela maskinen selv.

Det hvite hus har bestemt at bildene av den døde Osama bin Laden ikke skal offentliggjøres.Obama sa til CBS’ «60 Minutes» at bildene Det hvite hus har, er såpass grove at de kunne være til fare for den nasjonale sikkerheten om de ble offentliggjort.

Reuters har kjøpt sine bilder av en anonym pakistansk sikkerhetskilde, og nyhetsbyrået sier de er trygge på at bildene er ekte.

Bildene er tatt i rekkefølge og alle har samme pixel-størrelse, noe som viser at de ikke er blitt manipulert. Tidspunktene som er registrert i den digitale filen, stemmer overens med lysforholdene i området og med tidspunktene på bildene.

Bildene er tatt på nært hold og viser ingen våpen. På et av bildene kan man se en PC-kabel og det som ser ut som et barns grønne og oransje vannpistol i plast under skulderen til en av mennene.