Arrestasjonen kommer i tillegg til pågripelsen av en 37 år gammel mann mandag morgen. Etterforskerne har nå fått tolv timer ekstra til å avhøre 37-åringen.

Ifølge nyhetsbyrået Reuters ville politiet tirsdag ikke bekrefte at en ny mistenkt er pågrepet, mens AFP viste til « politikilder» for sin melding. Arrestasjonene mandag og tirsdag kom etter at fem prostituerte ble funnet drept i Ipswich-regionen i løpet av ti dager.

Tirsdagens arrestasjon skjedde i et strøk i Ipswich der horekunder ofte plukker opp prostituerte, meldte nyhetskanalen Sky News. Den nye arrestanten er ikke navngitt, mens den først anholdte er identifisert som 37 år gamle Tom Stephens.

Stephens hadde deltidsjobb på et supermarked, han arbeidet også som drosjesjåfør og var dessuten frivillig ekstrakonstabel i det lokale politiet. – Han virket som litt av en skrulling, sier hans nabo Lesley-Anne Barber i den stille landsbyen Trimley, der Stephens ble anholdt.

Trimley i samme område som Ipswich, omtrent ti mil nordøst for London. I tillegg til de to som nå sitter fengslet, har tre andre menn vært under intens etterforskning i drapssaken som er den verste i sitt slag i Storbritannia på mange år.

ALESSIA PIERDOMENICO