Storstilt begravelse for Arkan BEOGRAD: Tusenvis av mennesker deltok i begravelsen til den fryktede serbiske krigsforbrytertiltalte Zeljko Raznatovic, Arkan, i Beograd torsdag. Flere medlemmer av Arkans milits "Tigrene" dannet æresvakt under begravelsen. Familiemedlemmene, deriblant Arkans kone, den kjente serbiske folkesangerinnen Ceca, hans mor og eldste sønn fulgte kisten. Kisten ble båret av menn som bar militsens uniform. Sønnen Mihailo, som er den eldste av Arkans til sammen ni barn, bar et kors, mens militsen holdt opp bilder av sin leder. (NTB-Reuters-AFP)

— Unnskyld, Cardiff LONDON: Howard Potter (51) i Cardiff hadde en munter nyttårsaften. Faktisk så munter at han har vært nødt til å rykke inn en annonse i lokalavisen, der han ber "halve byen" om unnskyldning for alt trøbbelet han stelte i stand. I ti timer nyttårsaften svimet Howard rundt i byen i en eneste champagnetåke. Tre uker senere er bakrusen begynt å sige av ham. - Det begynner gradvis å gå opp for meg at jeg har forulempet, fornærmet og skjelt ut både kjente og ukjente, skriver han i annonsen, som kostet ham 2.500 kroner og er adressert til "To Whom It May Concern".(BT)

Likleting i Tyrkia ÄNKARA/OSLO: Tyrkisk politi fant torsdag tre lik i en hage i Ankara, etter funn av 10 lik i Istanbul dagen før. Klappjakt på islamistiske terrorister fortsetter, mens staten får skylden for terrorgruppens framvekst. Den militante kurdiske Hizbollah-bevegelsen er mistenkt for å ha bortført og drept et stort antall forretningsmenn i Tyrkia de siste månedene. Politiet har drept bevegelsens leder og arrestert flere aktivister. Ingen av de 13 likene er ennå identifisert, men politiet tror alle de døde var blant dem man mener er bortført. Letingen fortsetter i flere byer der det er mistanke om at flere lik kan være begravd. (NTB)

Ber Weizman "ta perm" JERUSALEM: Israels justisminister Yossi Beilin rådet torsdag president Ezer Weizman til å "ta permisjon" så lenge han er under politietterforskning. Riksadvokaten i Israel, Eliakim Rubinstein, har beordret etterforskningen etter at Weizman innrømmet å ha mottatt store pengegaver mens han var medlem av nasjonalforsamlingen Knesset. Den franske millionæren Eduard Sarousi skal ha gitt Weizman rundt 3,6 millioner kroner i perioden mellom 1988 og 1992. Weizman mener at han ikke hadde plikt til å gi opplysninger om pengegavene, fordi de stammet fra en utenlandsk venn. (NTB-REUTERS-DPA)

Tøvær mellom Tyrkia og Hellas ANKARA: Tyrkia og Hellas har skrevet under en rekke avtaler og markerer dermed at forholdet mellom de to bitre fiendene er kraftig forbedret det siste året. Hellas' utenriksminister George Papandreou var torsdag på besøk i Tyrkia, hvor han møtte blant andre statsminister Bulent Ecevit. Det er første gang en gresk utenriksminister er på offisielt besøk i Tyrkia på nesten 40 år. Etter å ha hatt en kort samtale med Ecevit på hans kontor, møtte Papandreou sin tyrkiske kollega Ismail Cem. De to skrev under fire samarbeidsavtaler om turisme, miljøvern og investeringer, samt om felles kamp mot terrorisme, organisert kriminalitet og ulovlig innvandring. (NTB-REUTERS)

Voldsbølge truer turistindustri JAKARTA: Volden i Indonesia påfører landets viktige turistindustri stor skade, fordi utlandet oppfordrer sine borgere til ikke å velge Indonesia som reisemål. USA advarer nå amerikanere mot å reise til Indonesia, og norske myndigheter ber folk holde seg unna øya Lombok. De siste tre dagene er fem mennesker drept på turistøya Lombok, og flere kirker har blitt flammenes rov under muslimenes angrep på etniske kinesere. Natt til torsdag gikk enda flere hus opp i flammer. Det er også meldt om omfattende plyndring og hærverk. Tusenvis av indonesiere og så å si alle turister har nå flyktet eller blitt evakuert fra Lombok over til naboøya Bali. (NTB-AFP-REUTERS)

62 prosent ville stemt på Putin ‹MOSKVA: To tredeler av russerne il ha stemt på Vladimir Putin, dersom det hadde vært presidentvalg i dag, viser en fersk meningsmåling. Valget skal holdes 26. mars, og med 62 prosent av stemmene, ville Putin ha gått av med seieren i første valgomgang. 1.600 mennesker deltok i målingen, og kommunistlederen Gennadij Zjuganov kom nest best ut med en oppslutning på 19 prosent. Deretter fulgte tidligere statsminister Jevgenij Primakov med sju prosent. (NTB-AFP)