Kvinnen ble funnet på bakken med brukket nakke og brudd på hodeskallen utenfor hotellet hun bodde på natt til i dag. Kvinnen har falt fra terrassen eller romvinduet i tredje etasje. På rommet skal det være funnet et blodig håndkle, og vitner skal ha hørt et dunk like før kvinnen ble funnet, skriver Dagbladet.no.

Frykter noe kriminelt

Ifølge avisen skriver thailandske medier at politiet frykter den norske kvinnen er blitt utsatt for noe kriminelt. Hun skal ha bodd alene på hotellet i Khaosan Road, et hotell— og cafeområde som er populært blant ryggsekkturister.

Den norske kvinnen skal ha sjekket inn alene på hotellet for to dager siden, og ifølge hotellet bodde hun alene.

– Hun sjekket inn om morgenen 31. august og var ikke i følge med andre. Hun hadde i utgangspunktet reservert fram til i dag. Vi vet ikke hva som skjedde, annet enn at hun har falt ned fra tredje etasje, sier hotellstyreren til Dagbladet.no.

– Politiet etterforsker saken. De har ikke fortalt oss noe. Kvinnen skulle ha sjekket ut i dag, fortsetter han.

Ikke identifisert

Politiet i Bangkok bekrefter overfor Dagbladet.no at de etterforsker saken, men at de ikke kan gå nærmere inn på hva som kan ha skjedd før kvinnen er obdusert.

– Det eneste vi kan si på nåværende tidspunkt er at vi ved 4-tida i dag morges (lørdag) fikk melding om at noen hadde falt fra tredje etasje. Vi har etterforskere på saken, og avventer nå obduksjonsrapporten, sier vakthavende etterforsker til Dagbladet.no.

Kvinnens identitet skal ennå ikke være fastslått, men Kripos er orientert om saken. Den norske ambassaden i Thailand er også koblet inn i saken.

Hendelsen skjedde ved 4-tiden natt til lørdag lokal tid eller ved 23-tiden fredag kveld norsk tid.