Så langt er det rundt ti nordmenn man ikke har kommet i kontakt med, men mobilnettet er delvis nede.

– Vi har vært i kontakt med venner av kvinnen som forteller at hun bodde i en av blokkene som nå har rast sammen i Islamabad, sier ambassadør Janis Bjørn Kanavin ved Norges ambassade i Islamabad.

Kvinnen er norsk statsborger, men har pakistansk bakgrunn og var på ferie i landet. Dagen før skjelvet var kvinnen i kontakt med vennene sine. Hun fortalte da at hun skulle forlate leiligheten dagen etter. Tidspunktet hun nevnte for vennene var noe senere enn tidspunktet for det første skjelvet.

– Vi vet ikke om kvinnen har forlatt leiligheten og befinner seg på motorveien til Lahore, men jo lengre tid som går før vi får kontakt med henne, jo dårligere er prognosene, sier Kanavin.

I tillegg til den savnede kvinnen jobber ambassaden med å komme i kontakt med rundt ti andre personer som bekymrede nordmenn ikke har kommet i kontakt med. Men ambassaden understreker at situasjonen er kaotisk, og at mobilnettet delvis har brutt sammen, noe som kan være grunnen til at det er vanskelig å få tak kontakt med personer som befinner seg i landet.