Totalt er åtte personer fengslet etter bryllupsfesten lørdag. De er mistenkt for å ha forsøkt å ta livet av eieren av hotellet der bryllupsfesten fant sted. To av disse er en far og en sønn fra Drammen.

– Angrep med sverd

Drapsforsøket skal ha skjedd med sverd og pistoler. De pågrepne kan få opptil sju års fengsel dersom de blir dømt for drapsforsøk. De må også svare for anklager om opprør, overfall og skuddveksling, skriver Dagbladet.no.

Overfor avisen bekrefter en nær slektning av de to norskinderne at de sitter fengslet i Punjab-provinsen.

– Vi har fått beskjed om at det kan gå to måneder før de får vite om det blir tatt ut tiltale. Om det skulle skje, kan det hende de må sitte to–tre år i fengsel i påvente av en dom, sier familiemedlemmet.

– Hotellet stjal penger

De pågrepne er slektninger av brudgommen. Brudgommens familie mener hotellets folk stjal pengene brudeparet hadde fått i gaver.

Sønnen til den angrepne hotelleieren har en helt annen versjon av det som skjedde. Han sier flere av gjestene drakk tett hele dagen, og at de deretter angrep en servitør.

– Min bror gikk bort for å rydde opp i problemet, men oppdaget sjokkert at de samlet en mobb. De var sinte og truet ham med våpen. De hadde pistoler, sverd og slo min bror med hockeykøller, sier han.

Det norske Utenriksdepartementet (UD) kunne lørdag verken avkrefte eller bekrefte at norske statsborgere satt fengslet i India.