Bt.nos oppsiktsvekkende nettmøte med Nord-Koreas offisielle representant i Europa gikk over all forventning. Spørsmålene har strømmet inn.

Ett av dem kom fra Ida Aurelia Thams. Hun skriver at hun tviler på at Nord-Korea har kjernefysisk kapasitet og antyder at atombombespreningen ikke var reell.

— Jeg ser dette kun som en siste spasme fra et døende regime, skriver hun.

Kim - som representerer Nord-Koreas utdanningsdepartement, turistadministrasjon og kommunistparti i EU-området - svarer slik:

— Det er opp til deg å tro eller ikke tro. Men det finner du ut når det bryter ut krig mellom DPRK og USA. Jeg våger å påstå at våre atombomber vil kunne treffe både vestkysten og østkysten i USA. Vi er ikke irakiske. Vi spøker ikke om oss selv og har forderedt oss å mobilisere atomvåpen i 55 år.

Les også bt.nos reportasje fra Nord-Korea.

Fra Sør-Korea Kim leder organisasjonen Voice of Korea, som er regimets talerør i utlandet. Han er opprinnelig fra Sør-Korea, men begynte å jobbe for erkefienden i nord etter å ha truffet en nordkoreansk tjenestemann i Paris.

— I begynnelsen var jeg redd for ham, men etterhvert begynte vi å stole på hverandre. Jeg ble mer og mer involvert, og nå jobber jeg full tid for nordkoreanske myndigheter, sier Kim.

Det har ført til at han er erklært uønsket i sitt hjemland. Familien har han heller ikke kontakt med.

— De tror jeg er blitt gal. Jeg kan aldri vende tilbake til Sør-Korea, sier Kim.

Nettmøtet kom i stand etter at bt.no-journalist Rune Christophersen besøkte Nord-Korea tidligere denne uken.

Kim svarte på lesernes spørsmål fra fredag morgen og helt til klokken 16.48. Da sendte han oss følgende melding: "I need to quit discussion. It is endless. Too many. Thank you."

Kim svarte på spørsmålene fra sitt kontor i London.

Les mer om Nord-Korea i BT og i BTMagasinet lørdag!

Jean-Baptiste Kim (th) sammen med en nordkoreansk offiser i møterommet på grensen mellom Nord- og Sør-Korea.