*Sporadiske kamper startet i de sørlige delene av Bagdad onsdag morgen. Natt til onsdag var en av de roligste i Bagdad siden krigen startet 20. mars.

*Iraks president Saddam Hussein var sannsynligvis ikke i bygningene som ble bombet mandag, sier etterretningskilder til britiske aviser.

*Den arabiske fjernsynskanalen Al-Jazeera ba tirsdag USA og Storbritannia om hjelp til å få sitt TV-team ut av Bagdad. En av kanalens korrespondent ble drept i et amerikansk angrep tirsdag.

*Ifølge en CIA-rapport vil mange irakere motsette seg at ledere av den irakiske eksilopposisjonen blir med i en ny irakisk regjering etter at krigen er slutt.

*To amerikanske flygere er savnet i Irak, opplyser den amerikanske sentralkommandoen. F-15-jagerflyet deres styrtet søndag.

*Flere arabiske land ba tirsdag kveld om at Irak-krigen blir behandlet i FNs generalforsamling.

*FNs generalsekretær Kofi Annan har avlyst en planlagt rundtur i Europa hvor han skulle ha diskutert gjenoppbyggingen av Irak. Annan drar i stedet til Aten 17. april for å delta på EU-toppmøtet.

*Tyrkia, Syria og Iran samarbeider om å forhindre at Irak blir delt opp som følge av den USA-ledete invasjonen, sier en tjenestemann i det syriske utenriksdepartementet tirsdag. (NTB)