Laika fant seg fort til rette i sin nye familie. For to uker siden skrev Bergens Tidende om de to blandingshundene med de tre seks uker gamle valpene som ble stående uten hjem da eieren brått døde. Organisasjonen FANT for omplassering av dyr fikk de fem hundene inn på anlegget sitt på Nesttun.

Gjennom BT oppfordret Irene Beyer i FANT publikum om å forbarme seg over de fem hundene for at de ikke skulle bli avlivet. Reaksjonen fra BT-leserne var formidabel. Det var enorm pågang fra folk som ville gi valpene et trygt og godt hjem.

Nå har FANT vurdert de som meldte sin interesse, og de tre valpene er tildelt familier.

I går fulgte BT det lille, sjarmerende valpenurket på vei inn i sin nye familie. I Skorveveien på Erdal på Askøy er familien Vigdis og Geir Johannesen og de tre nesten voksne barna deres glade for igjen å få hund i huset. For noen år siden måtte de ta farvel med en buhund som ble 15 år gammel.

— Det skal bli kjekt å få hund igjen, sier Heidi, som er datteren i huset. - Vi var på besøk på Nesttun for å se på valpene. Jeg falt med en gang for Laika. Hun var den fineste med deilig, krøllete pels, sier Heidi. Også Laikas matmor Vigdis gleder seg, og tror det blir som å få en baby i huset igjen.

— Det er vel fare for at valpen blir bortskjemt, kommenterer husfar Geir med et smil, mens valpen koser seg og leker på plenen utenfor sitt nye hjem med nydelig utsikt over Byfjorden.

PS. Vær med når valpene får nytt hjem på TVHordaland torsdag kveld!

<b>LYKKESTUND:</b> Signy og Ronja Lyngsgård (fra venstre) har nettopp levert den vesle valpen til Vigdis Johannesen og datteren Heidi Johannesen (til høyre). (Foto: Vegar Valde)