Musharraf uttalte også at nasjonalforsamlingen vil oppløses innen få dager.

– Jeg overlater det til valgkomiteen å bestemme den eksakte datoen, sa presidenten da han søndag holdt sin første pressekonferanse siden han i forrige uke innførte unntakstilstand i Pakistan.

En sterkt presset Musharraf sa også at han vil gå av som landets forsvarssjef før sin neste periode som president, men vil ikke oppgi noen dato for når han tar av seg militæruniformen. Betingelsen er som før at høyesterett anerkjenner seieren hans i valget 6. oktober. Musharraf fikk flertallet av stemmene i valget, men høyesterett har ikke godkjent valget fordi det ble boikottet av store deler av den politiske opposisjonen.

På pressekonferansen ikke bare forsvarte presidenten regjeringens avgjørelse om å suspendere høyesterettsdommer Iftikhar Mohammad Chaudry i mars i år, men han kom med et bitende angrep på Chaudry og beskyldte ham for korrupsjon.

Musharraf ville ikke si noe om når unntakstilstanden i landet vil oppheves, og beskrev den som nødvendig for å sikre «absolutt rettferdige valg og åpne valg».