Et visst snev av hundegalskap må nødvendigvis inntre når 1000 hunder, fordelt på 134 raser, samles på Bergen Racket Senter på Bønes.

Våt pels blandet med vaffellukt, kaffe og tyggebein. Bjeffing, snakking, logring, latter, prat. Kåring, kommandering, snusing, skryt, flørting. Spraying, børsting, klipping og vasking under magen med våtservietter (!).

Blir det premie denne gangen?

Lille Eros på fem måneder tripper rundt og snuser på alt og alle. Hilser helst på de største hundene. Litt rart, siden Eros knapt er på størrelse med en katt. Den italienske mynden har bare kjent sine eiere i en uke. Han ble forært i morgengave forrige helg — til Bente Myhre.

Denne gangen er Eros & co. bare på tittetur. - Det er litt tidlig å stille ham ut etter en uke. Eros hadde sikkert taklet det, men det ville blitt slitsomt for oss, humrer brudgom Tomas Ekely.

De sjarmerende firbeinte kan beskues i dag også. Grand finale klokken 15.

SNUSER PÅ ALLE: Lille Eros på fem måneder tripper rundt og snuser på alt og alle. Hilser helst på de største hundene. Litt rart, siden den italienske mynden knapt er på størrelse med en katt.<p/>KNUT EGIL WANG (foto)