– Jeg mistet faren min i natt. Han fikk slag på grunn av alt dette. Han mistet alle barnebarna sine. Jeg vet ikke om jeg klarer dette, sier barnas adoptivmor, Barbara Mann til CNN.

Barnebarna omkom onsdag etter at bilen de satt i tok fyr da en semitrailer raste inn i dem bakfra. Den yngste av de omkomne var bare 20 måneder.

15-åring bak ratet 15 år gamle Cynthia Mann satt bak ratet i ulykkesbilen, som hadde stanset bak en skolebuss. Cynthia hadde tillatelse til å øvelseskjøre, men skulle ha vært i selskap med en voksen.

Barna skal ha vært på vei hjem for å gjøre seg klar til å gå i kirken da ulykken skjedde.

– Jeg har forstått det slik at hun ikke forårsaket ulykken. Det samme ville ha skjedd hvis det hadde vært en voksen i bilen med henne. Vi ville bare ha mistet enda et familiemedlem, forteller Cynthias tante, Tina Mann.

Ansvarlig Politiet mener at sjåføren av semitraileren var ansvarlig for ulykken.

– Han var ganske enkelt ikke oppmerksom nok, klarte ikke å senke hastigheten eller så kjørte han simpelthen bare rett inn i det andre kjøretøyet, sier Bill Leeper fra veipolitiet.

Sjåføren, som fremdeles ligger på sykehus, er tidligere blitt tatt for kjøring med ugyldig førerkort og for å ha benyttet et kjøretøy som ikke var i forskriftsmessig stand.