Tre av dem var barn, opplyser palestinsk helsepersonell.

De hittil siste ofrene ble truffet av en israelsk rakett i byen Rafah lørdag morgen. En 23-årig palestiner, som var medlem av en militant gruppe, ble drept, mens to ble såret, opplyser palestinske leger.

Tidligere ble et søskenpar på 17 og 15 år, samt en militant palestiner, også han 23 år, drept i to andre israelske luftangrep mot byen. Søskenparet, en gutt og ei jente, ble drept av en rakett da de forsøkte å flykte fra en israelsk stridsvogn i nærheten av huset de bodde, opplyser sykehuskilder. Moren deres og et annet familiemedlem skal ha blitt kritisk såret.

Den storstilte israelske bakkeoperasjonen ble innledet torsdag morgen. Soldatene på bakken støttes av krigsfly som angriper væpnede palestinere som forsøker å hindre de israelske styrkenes inntog i byen.

Siden Israel innledet operasjonen «Sommerregn» etter at en israelsk soldat ble kidnappet 25. juni, har over 160 palestinere blitt drept og over 700 såret.

Ifølge Israel skal operasjonen sikre løslatelsen av den israelske soldaten, samt hindre at det avfyres raketter mot Israel fra Gazastripen.