Evans fra Wrexham i Wales ønsket seg en kjæreste, men jobben som melkebonde tillot få sjekketurer på by'n. Da overtalte han sitt lokale meieri om å trykke et bilde av seg på hver eneste pint med melk, sammen med en epostadresse hvor interesserte kvinner kunne ta kontakt med ham.

Evans fikk napp fra uventet hold: Interiørarkitektstudent Laura Allison (21) fra Chicago var på besøk i Wales og så bildet av Evans på en melkekartong. Hun tok kontakt.

Det var for ni måneder siden. Laura og Geraint har utvekslet flere hundre eposter siden, og de har besøkt hverandre flere ganger, melder the Daily Post.

Nå vil de gifte seg.

— Jeg har møtt kvinnen i mine drømmer og vil gifte meg med henne så snart hun er ferdig med studiene, sier Evans til avisen.

— Jeg vil gjerne ha henne over for å bo hos meg. Men hvis hun vil at vi skal bo i USA, trenger hun bare å si fra, legger han til.

Og den vordende bruden?

— Det var skjebnen at vi møttes på den måten vi gjorde. Jeg skulle bare på supermarkedet og handle noe proviant, da jegså denne kjekke mannen stirre på meg fra melkehyllen. Jeg tror jeg ble forelsket der og da.