En tolv år gammel krangel om en kvinne utløste lørdag masseslagsmål nordvest i København. Balltrær, reservehjul og en varseltrekant ble brukt som våpen i bataljen, og flere av kamphanene hadde trolig kniv.

En person måtte sendes til sykehus etter at han fikk en flenge i hodet. Sju andre ble arrestert etter bruduljene på Frederiksundvej i den danske hovedstaden, der 12 til 16 personer var innblandet, skrev avisen Politiken.

– Slagsmålet skyldtes krangel om en kvinne, en uenighet som ligger tolv år tilbake i tiden, sa etterforskningsleder René Hansen. Flere biler ble ødelagt i tumultene som vakthavende tjenestemann ved København-politiet overfor Ekstra Bladet kalte et internt oppgjør.

Bråket brøt ut, da to grupper folk kom kjørende i hver sin retning på den samme veien. En person i den ene gruppen gjenkjente en person i den andre, hoppet ut av bilen sin og gikk til angrep med et balltre.

Flere kom til og brukte alt de kunne få fatt i til å denge løs på motstanderne. Politiet fant flere kniver på åstedet, og går ut fra at kamphanene kastet disse fra seg da politipatruljer ankom for å unngå å bli pågrepet mens de var i besittelse av kniv.