Det ble utført DNA-test torsdag av kvinnen som har flere lyshudete og blonde barn, og Bulgarias innenriksminister Svetlozar Lazarov bekreftet at en 35-årig bulgarsk kvinne og hennes mann er foreldrene.

Det bulgarske foreldreparet tilhører romfolket og kommer fra byen Nikolaevo sentralt i Bulgaria. Kvinnen har en fødselsattest som viser at hun fødte en jente på sykehuset i Lamia i Hellas den 31. januar 2009, samme dato som Maria skal være født.

Lamia ligger om lag syv mil fra Farsala, der Maria ble funnet i en romleir.

Ifølge avisaDaily Mailsier kvinnen hun ikke solgte den nå fire år gamle jenten. Samtidig etterforsker politiet nå om det faktisk kan ha skjedd, melderBBC.

Kvinnen har sagt til bulgarsk TV at hun måtte gi fra seg barnet fordi hun ikke hadde nok penger til å ta vare på henne. Hun skal ha hatt åtte barn fra før, og fikk to barn etter at hun fødte barnet kjent som Maria.

Maria ble funnet hos en 39 år gammel mann og en 40 år gammel kvinne i en romleir utenfor Farsala sentralt i Hellas sist uke. Paret er pågrepet, siktet for å ha bortført jenten.

BORTFØRT: En fire år gammel blond jente ble forrige uke funnet boende i en romleir i Hellas. Politiet tror hun ble bortført ved fødselen.