16 mennesker ble drept da en av bombene raserte lokalene til det føderale etterforskningskontoret i sentrum av byen. Mange ble også såret.

TV-bilder viste en delvis rasert fire etasjers bygning, dammer av blod på gatene og hauger med svartsvidde bygningsrester. Politiet etterforsker om en selvmordsbomber sto bak angrepet.

– Vi tror selvmordsbomberen kjørte inn og traff resepsjonen. Vi har bare funnet noen få biter av bilen som ble brukt, sier etterforskeren Babur Bakht Qureshi.

– Bygningen er svært ødelagt, og det raser en brann. Lik er i ferd med å hentes ut, forteller øyenvitnet Tariq Saeed.

Den andre eksplosjonen fant sted i et velstående område av byen 10 kilometer fra det første angrepet. Minst fire personer ble drept, to av dem barn, og mange ble såret i eksplosjonen.

Angrepene fant sted en måned etter at to selvmordsbombere sprengte seg i luften ved byens sjøkrigsskole. Bare siden valget 18. februar har det vært seks kraftige bombeattentater i Pakistan.

Om lag 600 personer har måttet bøte med livet i selvmordsangrep, bombeangrep og sammenstøt i Pakistan så langt i år. Kampene har for det meste funnet sted i de urolige områdene ved grensen til Afghanistan.