• Vi skal finne morderne og lære dem betydningen av amerikansk rettferdighet, sa president Gaorge W. Bush etter bombeangrepet i Saudi-Arabias hovedstad, som krevde minst 29 menneskeliv.

I en tale i delstaten Indiana, som egentlig skulle handle om skattelettelser og økonomi, fordømte den amerikanske presidenten terroranslaget i Riyadh.

— Disse foraktelige handlingene ble utført av mordere som kun har hat som sin religion, sa president Bush, ifølge USA Today.

— USA vil finne morderne og lære dem betydningen av amerikansk rettferdighet.

— Hver gang noen angriper landet vårt eller våre borgere, vil vi være på jakt etter dem. Vi vil stille dem til rette. Bare spør Taliban, la den amerikanske presidenten til og henviste til det tidligere regimet i Afghanistan.

— Disse hensynsløse mordene på amerikanske- og andre borgere minner oss på at krigen mot terror fortsetter. Også visepresident Dick Cheney lovet å opptre tøft overfor terroristene.

— Til syvende og sist er den eneste måten vi kan takle denne trusselen å ødelegge den, sa Cheney i Washington.

— Den eneste måten å sørge for sikkerhet, stabilitet og beskyttelse av våre borgere, våre venner og allierte, er å eliminere terroristene før de kan rette enda flere angrep mot oss.

LOVET HEVN: – USA vil finne morderne og lære dem betydningen av amerikansk rettferdighet, sa president George W. Bush.
REUTERS