Ifølge den svenske avisen Expressen er det nye opplysninger i saken, blant annet vitneforklaring fra den mye omtalte drosjesjåføren, som har ført til ny etterforskning av drapet på pensjonisten.

77-årige Nils Bergman ble funnet knivdrept i nærheten av sitt hjem i bydelen Solna 14.11.2002. På drapstidspunktet bodde Mijailovic under en kilometer fra drapsstedet. Han bodde da hos et vennepar. I avhør har disse forklart at Mijailovic bar kniv, og at han flere ganger ga uttrykk for at han følte seg klar til å angripe noen.

Drosjesjåføren som kjørte Mijailovic etter drapet på utenriksminister Anna Lindh, har til politiet forklart at Mijailovic helt tydelig skiftet ansiktsfarge da de kjørte forbi drapsstedet i Solna.

7. januar i år spurte avhørsleder Mikael Neselius den drapssiktede om han hadde tatt livet av noen flere personer. — Nei, lød svaret. Men samtidig innrømmet Mijailovic at han hadde påstått det overfor en lege, angivelig fordi han følte seg dårlig.

— Dette er svært interessant. Vår teori har hele tiden vært at Bergman ble drept av en syk person, sier stasjonssjef Lone Callias ved Söderortspolisen i Solna til Expressen.