27-åringen bor like ved undergrunnsstasjonen Old Street stasjon, hvor et av angrepene fant sted i dag tidlig. På vei til jobb klokken 8.30 lokal tid passerte han først denne stasjonen, så Liverpool Street stasjon der en bombe gikk av ved Hounditch lik etter. Den daglige turen til jobb endte opp på kontoret på Senchurch Street like ved Aldgate stasjon. Også denne stasjonen ble rammet av terrorangrepene.

— Det var ikke tegn til terrorangrep da jeg passerte disse stedene. Alle gatene i London er nå stengt for trafikk. Det er ingen busser og hele t-banenettet er stengt, sa Skauge på telefon til bt.no i dag.

Skauge har bodd i London i to år og jobber som prosjektkoordinator hos Transperfect Translation.

— Stemningen på kontoret er dårlig i dag. Ingen ønsker å jobbe nå som dette har skjedd og flere de kjenner er involvert. Men vi har klienter over hele verden og må likevel levere, sa han.

Skauge har i løpet av dagen hatt kontakt med en venninne i London, som fikk oppleve terrorangrepene på nært hold.

— Hun var på vei med toget til Liverpool Street stasjon da toget måtte returnere. Informasjonen til de som har vært involvert i dette, har vært svært dårlig, forklarer Skauge.

Skauge hadde planer om å slutte tidlig på jobb for å få kontakt med kjente, som han ennå ikke hadde fått livstegn fra da han snakket med bt.no i ettermiddag. - Mange vet ikke når de kommer seg hjem i dag. Selv er jeg heldig som kan gå hjem.