23-åringens mareritt startet like før klokken 09 tirsdag morgen (lokal tid). Han kjørte nedover motorveiene på New Yorks West Side, da han ble vitne til eksplosjonen i World Trade Center etter det første flykrasjet.

På jobb i 71. etasje

Moren Myrna Agosto var da på jobb for byens havnevesen, som hadde kontorer i 71. etasje i World Trade Center.

— Jeg så eksplosjonen og fikk panikk. Det eneste jeg kunne tenke på var å redde henne. Jeg klarte ikke å tenke klart. Det var bare følelser, forteller han til Reuters.

— Jeg bare ber for at hun ikke forsvinner.

Lett i seksten timer

Onsdag morgen hadde han i seksten sammenhengende timer lett etter moren sin.

— Det eneste jeg vet på dette stadiet, er at det har gått så mange timer siden det skjedde. Hun ville ha ringt. Akkurat nå vet jeg ikke hva jeg skal tro. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, sier han.

Ringte familien i Israel

En israelsk forretningsmann er også fanget i ruinene i New York. Han har ringt familien hjemme i Israel med bønn om hjelp.

Talsmannen for utenriksdepartementet i Israel kunne ikke gi flere detaljer om mannen som skal ha ringt til familien hjemme i Israel.

Utenriksdepartement regner med at fem israelere som arbeider for selskaper som hadde kontorer i World Trade Center, befinner seg i ruinene av bygningen.

Leide 25 etasjer

Selskapet Morgan Stanley Dean Witter & Co. var den største leietakeren i forretningsbygget og turistmagneten World Trade Center. Til sammen 3500 ansatte hadde sin daglige arbeidsplass i senteret, og hadde kontorer spredt over 25 etajser i de 110 etasjer høye bygningene.

Ledelsen har foreløpig ikke fått oversikt over hvor mange som er savnet etter terrorangrepene.

3000 behandlet

Ingen kan foreløpig anslå hvor mange som har mistet livet i terrorangrepet. Men New Yorks borgermester Rudy Giuliani sier at de endelige dødstallene vil bli høyere enn man klarer å takle.

Så langt har 1000 personer blitt behandlet på lokale sykehus i New York. I tillegg har 2000 personer, som var i stand til å gå, blitt fraktet med ferjer over Hudsonelven til New Jersey.

LETER I RUINENE: Store letemannskaper leter etter overlevende i ruinene.